Det har vært en deilig sommer på Brømnes!

Blomstring
Kuer på beite
Lam på beite
Bygging av nytt ammeku- og sauefjøs v. Bygg Partnere

Nå står høsten for dør, og vi merker at kveldene allerede er kortere og kaldere. Den friske lufta er god, og minner oss på en ny sesong med innhøsting, jakt og henting av sau fra fjellet. Det ble plutselig uvant å måtte hive på seg en ekstra jakke når man tar kveldsturen med hunden for å se til dyra som er ute på beite.

Vi driver fortsatt med Inn På Tunet og ønsker å gi barn og unge som trenger et avbrekk fra skolen et sted å føle mestring og læring. Ragnhild er pedagog og jobber noen dager i uken på en skole i Arendal. Åge Andre er agronom og jobber fulltid på gården. De siste åra har vi hatt mange unge med ulike behov på besøk på gården en eller flere dager i uken.

Brømnes gård har forresten lagrene fulle av tørr ved, så om du skulle trenge noe å varme deg på nå utover høsten, er det bare å ta kontakt.